Villroa

Dette er Villroa

Villroa hytteområde finner du i vakre omgivelser nord i Trysil ved Bittermarka. Her strekker skog, fjellvidder og villmarks seg milevis nord- og østover. Kun tre timer fra Oslo kan du virkeliggjøre drømmen om en hytte du og din familie kan ha glede av i generasjoner.

I dette flotte hytteområdet ligger alt til rette for et godt hytteliv. Med naturen og villmarka like utenfor hyttedøra er Villroa det perfekte utgangspunkt for friluftsliv og aktivitet hele året.

I vinterhalvåret er området kjent for milevis med velpreparerte og godt merkede skiløyper i et innbydende fjell- og fjellskogsterreng. Om sommeren og høsten kan du ferds i den samme fjellpregede naturen som er godt tilrettelagt for både sykling og vandring. Det varierte terrenget innbyr til bærplukking, kanopadling, fisking eller kanskje en tur på jakt. I nærheten av Villroa finnes seterområder og gardsbruk med dyr, gardsmeieri og kulturminner fra både steinalder og nyere tider. Disse severdighetene venter bare på å bli oppdaget.

Området er godt egnet for aktiviteter for hele familien, og er en spennende helårsdestinasjon for de som søker den genuine hytte – og naturopplevelsen. Det er heller ikke lange veien til Trysilfjellet med golfbane, sykkelpark og Norges største alpinanlegg.

I Villroa kan du få en idyllisk tomt med gode solforhold og fantastisk utsikt. Vi tilbyr romslige og lett tilgjengelige hyttetomter for deg som ønsker en helårshytte. Her kan du oppfylle drømmen om en hytte i et tradisjonsrikt og veletablert hytteområde. De rundt 1,5 mål store hyttetomtene ligger solvendt til ca 850 meter over havet. Alle tomter er tilrettelagt for parkering, strøm og vann. Vi kan også hjelpe deg med hele byggeprosjektet frem til nøkkelferdig hytte gjennom godt etablerte og anerkjente hytteprodusenter.